Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring oss idag: 08 - 55 111 550

Vårt sortiment

I vårt sortiment finns genomtänkta produkter som har ett känt ursprung, är unika i sitt slag och smakar gott – tre viktiga ingredienser i en lyckad gåva på reklamgodis. Då är det trevligt att både ge bort och att ta emot.

CHOKLAD FRÅN VÅR EGEN FABRIK

I vår fabrik samspelar varsamma händer med moderna maskiner och därför kan vi hålla en jämn och hög kvalité på produkterna. Vi tillverkar choklad årets alla arbetsdagar. Smakerna är anpassade efter de skandinaviska smaklökarna – mjuka smaker med karaktär, utan bitter eftersmak. Vi tillverkar choklad i olika förpackningar och former. Läs mer om chokladtillverkningen här →

CHOKLADPRALINER FRÅN ITALIEN

Vergani har tillverkat nougat sedan 1881 då springpojken Secondo Vergani köpte affären han arbetat vid sedan flera år, nu tillverkar de dygnet runt och levererar över 3000 ton choklad årligen. De erbjuder hög kvalité och förstklassiga förpackningar och är en av de ledande aktörerna i branschen, vi är en stolt samarbetspartner.

DRAGERADE MANDLAR FRÅN ITALIEN

Maxtris är specialiserade på dragerade mandlar – och de kan sin sak. Noga utvalda mandlar omgärdade med utsökta smaker. Kombinationen av söthet som möter mandelns mer sträva smak gör den svår att motstå.

BELGISK CHOKLAD

Petit Grandeur startades 1992 i en liten stad i Belgien. Först tillverkade man lite större chokladbitar på ca 15 g till catering och restauranger som ett komplement till kaffe. I början producerades det bara 5–10 kilo i veckan. Kunderna tyckte så småningom att det blev ganska dyrt med så stora chokladbitar. Därför började Petit Grandeur tillverka minipraliner på 5 g i stället. Men det fanns varken maskiner eller formar som klarade av att tillverka så små bitar. Det tog närmare 5 år innan produktionen gick smärtfritt och det är en ständig teknisk utveckling för att tillverka världens bästa minipraliner. Petit Grandeur producerar idag till mer än 20 länder världen över.

KLASSISK KOLA

En gräddig kola kan aldrig bli fel. Vår är tillverkad i Sverige och gjord på bra råvaror. Pepparkakskolan finns bara under julsäsongen – mer jul än så kan det nog inte smaka?

Mobile version: Enabled