Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Ring oss idag: 08 - 55 111 550

Storsäljare

Nedan finns ett urval av våra mest populära produkter som funkar för de allra flesta tillfällen. Om det är svårt att välja, skicka oss ett mail eller ring, så försöker vi att hjälpa ert företag med de allra bästa produkterna för ert event eller liknande.

  Påskask att skicka hem till kund / anställd

  I rådande tider är det väldigt många som arbetar hemifrån och som ogärna lämnar sina hem. Vad passar då bättre än att skicka lite uppskattning och värme i form av godis direkt hem till kunder och anställda?

  Vi har tagit fram en specialanpassad ask som passar i brevlådan. Det är en digitaltryckt ask med standardmotiv (enligt bild) eller egen design som är perfekt att skicka rakt ner i brevlådan. Fylls med lösgodis, choklad eller vår omåttligt populära 50/50-mix.

  Frakten är 45 kr/paket.

  SNABB LEVERANSTID!

  Vill du att vi ombesörjer själva utskicket så ordnar vi det. Vadderade påsar, adresslapp och porto.

  från 48 kr/st
  Plåtägg

  En nyhet för i år är dessa fina plåtägg i tre olika färger – guld, silver och rosé. Dessa kan fyllas med vår lösgodisblandning, chokladblandning eller 50/50-mix.

  från 84 kr/st
  Påskägg till företag
  5.00

  Det mest klassiska av alla påskägg är naturligtvis bildägget. Våra påskägg är tyska kvalitetsägg från Nestler som håller högsta kvalitet både i tryck och finish. Motiven är klassiska handritade påskmotiv. Allt godis är förpackat i förslutna påsar som gör att godiset bibehåller färskheten och hålls fräscht. Dessa kan fyllas med vår lösgodisblandning, chokladblandning eller 50/50-mix (se bilder nedan).

  • Garanterat gott och färskt godis
  • Prisgaranti
  • Säker och snabb transport
  • Betala med faktura (företag)

  Äggen finns i olika storlekar: 15 cm, 18 cm, 25 cm eller 35 cm. Se mer info nedan om påskägg till företag. Beställ enkelt genom att skicka ett mail (kontakt@godisgrossisten.com) med hur många du vill ha, vilken storlek, vilken fyllning, med eller utan hälsningskort och till vilken/vilka adresser de ska skickas. Vi tar hand om din påskäggsleverans!

  OBS: Vi kan även leverera veganska påskägg.

  från 99 kr/st
  Godispåse med eget tryck (30 g)

  En lite mer påkostad bjudsak som räcker en stund även för den som är riktigt förtjust i sötsaker. Påsen är tillverkade i transparent OPP. Trycks med flexotryck direkt på plasten i upp till 4 olika PMS-färger eller CMYK, vilket möjliggör bildtryck. Hela påsens yta kan användas till tryck.

  Välj mellan följande smaker: Winegum (Fruitmix), Winegum (Seasalt), Winegum (Sweet brown), Fruit Cheweis eller Mint Cheweis.

  från 4,90 kr/st
  Karameller med eget tryck
  Reklamkarameller med egen logo är ett smidigt, prisvärt och ett gott sätt att göra reklam. Karamellerna finns både med och utan socker i.

  Trycket sker med flexotryck i upp till fyra valfria PMS-färger eller CMYK. Vi trycker på vitt eller silverfärgat cellofanpapper. Logons tryckyta är ca 23 mm bred och 16 mm hög.

  från 99 kr/kg
  Yeppos med eget tryck

  Yeppos är en förpackning som går att få med två olika sorters fyllningar; Winegum eller Chewies. Den unika förpackningsmetoden gör att godiset behåller sin färskhet, konsistens och färg i minst ett år.

  Flexotryck i upp till fyra färger möjliggör ett bildtryck i CMYK om så önskas. På Yeppos kan vi även precisera trycket mitt på förpackningen.

  från 109 kr/kg
  Tuggummi med reklamtryck
  Tuggummi med reklamtryck i en välförsluten förpackning med stor tryckyta fungerar som en effektiv marknadsföringskanal. Förutom ytor med bra möjligheter att synas på förpackningen, behåller tuggummit sin färskhet och konsistens i minst ett år.

  Våra tuggummin förpackas i en blisterkarta om 12 bitar med ett fodral runt kartan som trycks digitalt i CMYK.

  från 9,90 kr/st
  Choklad med eget tryck
  5.00

  Quatre Chocolat är choklad från vår egna fabrik i kvadratisk form. Inslagen med silverpapper samt omslag med reklamryck. Trycks i fyrfärg, CMYK.

  Finns i smakerna Quatre Dark och Quatre Milk. Kakaohalten är 57,5% för Dark och 33,5% för Milk.

  från 1,90 kr/st
  Energidryck med egen etikett

  Sälj eller ge bort din egna energidryck med reklamtryck. Perfekt som give-away vid olika events eller för att dina kunder/besökare ska orka hålla energin uppe.

  Vi är mycket stolta över vår otroligt goda energidryck (påminner om Redbull) som kan tryckas upp kostnadseffektivt redan vid låga volymer. Be oss gärna om ett smakprov – så förstår du vad vi menar!

  från 13,20 kr/st
  Profilvatten

  Nu kan du beställa prisvärt profilvatten även i små kvantiteter. Vi levererar stilla eller kolsyrat vatten från 144 flaskor.

  Vi kan leverera profilerat vatten på en vecka, väljer du att vi ska leverera i expressfart kan vi skeppa inom 24 timmar givet ett godkänt korrektur (då tillkommer en expresskostnad).

  från 8,99 kr/st
  Tablettaskar med reklamtryck
  5.00

  Tablettaskar med reklamtryck är en av våra absolut mest populära produkter som just nu säljs tillkampanjpris. Asken trycks i offset med fyra färger CMYK, vilket skapar stora möjligheter när det gäller bildlösningar. Asken är fylld med ca 20 gram godis i sju valfria smaker.

  från 3,70 kr/st
Mobile version: Enabled